• Картинг Пистата Благоевград, ще бъде затворена до 31 Март 2021 година.

Страница Въпроси отговори

Кога работи Картинг пистата?

В зависимост от сезона Картинг писта Благоевград променя работното време.За повече информация, на тел.0889 000 666

Колко развиват вашите картове?

Нашите картове са 270 кубика - 10 к.с. и развиват скорост от 75 км.

Защо трябва да нося боне и каска?

Бонето е задължително от хигиена гледна точка. Каската е нещо което ви предпазва от удари и трябва да бъде от затворен тип. В моторните спортове каската е основен елемент за безопасност.

Имате ли времеизмерване?

Да, ще получите разпечатка за всяка направена обиколка, също така и на общото Ви класиране в гонката. Ще  Ви изпратим имейл с вашите времена. Също можете да активирайте онлайн акаунта си на www.FDKART.com и да следете резултатите си. Сравнете ги с тези на приятелите си. Може да свържете вашия Facebook профил с акаунта, и на стената ще се публикува най-добрата Ви обиколка, на коя позиция сте завършили и номерa на картинга в гонката.

Може ли да се състезаваме вечер?

Да, разполагаме с осветление за нощно каране.

Какви дрехи трябва да носиш?

Може да карате със всякакви дрехи, стига да бъдат закопчани и да не се веят назад от картинга. През зимата, ние препоръчваме да носите топли дрехи, обувки и ръкавици. Имаме изискване обувките да бъдат затворен тип, с джапанки и чехли е забранено!

На колко години трябва да си?

Възрастовата граница няма. Имаме ограничение във височина, трябва да сте над 140 см.

Имате ли инструктаж за безопасност (брифинг) ако за пръв път посещавам вашата писта ?

Дa, прави се от нашия обучен персонал. Брифинг е задължителен преди всяка сесия или състезание, без значение дали сте опитен или начинаещ пилот. Брифинга включва;

  • управление на  картинга,
  • поведение на писта,
  • флагове и сигнализация,

Много е важно всеки пилот да получи правилна информация.

Можете ли да Тренирам картинг?

Да, всяка събота и неделя от 11:00 до 12:30 организираме обучение по картинг. Без ограничения във възрастта,единствено условие е да сте над 140см. При нас ще получите добри съвети и техники за каране на картинг.

Искам да организирам голямо събитие, тиимбилдинг?

Да,това е нещо което ние правим. Трябва само да се свържете с нашия организатор на събития и да го обсъдите. Вашия контакт е Фиданка Виячка тел. 0889 000 666 ,Тя ще ви посъветва и изготви индивидуална оферта за Вашето събитие или тиимбилдинг.

Организирате ли състезания?

Да. Организираме три типа състезания Junior, Sprint и Endurance.Необходимо е само да се регистрирате като SWS пилот, http://www.sodiwseries.com/en/ и изберете Картинг писта FDKART. За всяко организирано състезание вие ще получавате имейл.

Искам да организирам рожден ден на детето?

Това е добър избор за провеждане на рожден ден на нашата Картинг писта , единственото изискване е децата да имат минимална височина 140 см. Можете да ни пишете или да се обадите на Фиданка Виячка тел. 0889 000 666. Тя ще ви предложи различни варианти.

Трябва ли да направя резервация?

Ако сте група до 10 човека не е задължително да правите резервация. За групи над 10 човека е добре да се направите резервация, като може да позвъните на тел.073 840 820.

Също е добре да съобразите, че в Съботните и Неделни дни има по голяма натовареност и е добре да се обадите за час.

Трябва ли да попълвам декларация?

Уважаеми клиенти, попълването на подобни декларации е стандартна практика на всички Картинг писти по света. Картинга е моторен спорт и настоящата декларация е съобразена с българското законодателство и безопасните условия за експлоатация на картинг.

Имате ли двуместни картовете?

Не, ние нямаме двуместни картове, искаме всеки наш клиент сам да изпита тръпка от управлението на нашите картове.